To raczej nie od nich zależne, tylko od polskiego wydawcy. Od LEM bodajże. Pewnie jest tak, że po prostu nie opłaca im się sprowadzać i spolszczać S&E, bo za mało samego The Movies im zeszło. Cóż - gracze wolą sobie grać w WoW, niż tworzyć ambitną sztukę.
_________________ This is your life and it's ending one minute at a time...
Wytwórnia: RPro Studio
Nagród: 5
Wysłany: 2007-10-15, 14:54
To znaczy są dwie wersje. Jedna, że Activision nie wydaje dodatku w tych regionach, gdzie zeszło mało podstawki. Jednak nie chce mi się w to wierzyć, żeby ani angielskiej nie wystawili... Natomiast druga to ta z Lemem i ku tej się przychylam.
_________________ "Z życia robię serial, potem nagrywam soundtrack,
Zakręcony jak wąsy Meksykańca.
Bliżej mam do McDonalds'a niż do MacGyvera,
Najpierw się nawpierdalam, potem rozpierdzielam"
Wytwórnia: RPro Studio
Nagród: 5
Wysłany: 2007-10-15, 20:22
Nie rozmawia się. Ewentualnie możesz kupić przez neta S&E.
В сети на одном из зарубежных сайтов посвященному игре The Movies и The Movies Stunts & Effect недавно была опубликована информация о новом грандиозном проекте компании Lionhead, которую предоставил директор по связям с общественностью. Из опубликованного материала известно, что компания уже продолжительное время ведут работы над секретным проектом.
По слухам этот проект является второй частью киносимулятора The Movies. Ни какой конкретной информации о проекте из официальных источников не известно, но и опровержения по этому поводу не последовало.
Что же остается фанатам игры - так это ждать новых весточек от львиноголовых и надеятся на появление The Movies 2, хотя бы в перспективе.
czyli...
Cytat:
W jednym z zagranicznych serwisów internetowych poświęconym grom The Movies i The Movies: Stunts & Effects opublikowano ostatnio informacje o nowym, wielkim projekcie Lionhead. Z opublikowanych materiałów wiadomo, że firma odłożyła dłuższy czas pracy na tajny projekt. Według pogłosek, tym projektem jest druga część The Movies. Niestety nie są znane żadne konkretne i oficjalne informacje na temat projektu. Pozostaje jedynie czekać w nadziei, że jest to The Movies 2 i że kiedykolwiek w nią zagramy.
Srututu...
Date Night 7/10
Salt 7/10
Inception 8.5/10 (po raz drugi)
Ponyo On The Cliff 10/10 ARGH!!!
Szum Morza 7/10
Sailor Moon S The Movie 5/10
Avatar Special Edition 3D 7.5/10
GORĄCZKA 100/10 ARGH!!!
Iron Man 2 7.5/10
The Expendables 7/10
Mad Men 1x01 10/10 ARGH!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum