Ja nie mogę, ściągnąłem sobie Steama, i tam pisze wyraźnie, że S&E można kupić za 19.99$, jednak gdy na to wchodzę jest możliwość kupienia tylko i wyłącznie całego Super Packa, tzn. The Movies + The Movies Stunts & Effects, co kosztuje już w zaokrągleniu 40$ - a nie zamierzam tyle wydawać na grę, którą już mam ; / Jakie krętacwo ; /
Summer Story
Czarna Księga Potworów
Poison Avidity
Opowieści z Ealvioos: Top Secretmontaż Top Secret
The Movies + The Movies Stunts & Effects, co kosztuje już w zaokrągleniu 40$ - a nie zamierzam tyle wydawać na grę, którą już mam ; / Jakie krętacwo ; /
Niestety tak jestw większości wypadków. Miałem tak samo. i mam obie części w wersji english
_________________ Forum bez sb to jak blok bez klatki schodowej
Ja się zastanawiam czy lepiej teraz kupić na eBay'u angielską wersję za 60zł czy jednak poczekać na tą spolszczoną która może nigdy nie pojawi się na sklepowych półkach.
Co radzicie?
Angielska wersja nie jest taka zła - naprawdę nieźle kształci umiejętności związane ze znajomością języka angielskiego, i tak naprawdę wychodzi tylko na dobre. Jednak zdarzają się czasem momenty, że "nie masz zielonego pojęcia, o co im chodzi" . Gdy chcesz grać tylko dla jak najszybszego i najefektywniejszego kręcenia filmów, angielska wersja gry może Ci to spowolnić. Jednak wystarczy, że przykładasz się do nauki tego języka, i wszystko gra. Gorzej z tymi, którzy są zupełnie zieloni w angielskim. A takich na szczęście coraz mniej
Summer Story
Czarna Księga Potworów
Poison Avidity
Opowieści z Ealvioos: Top Secretmontaż Top Secret
Ja też miałem problemy z tym angielskim, ale teraz i tak muszę dobrze sprawdzić ujęcie i dopiero potem je wykorzystuję. Ale skopiowałem sobie polskie pliki do radia z gry, bo jest po prostu zabójcze .
Co do angielskiego to nie ma sprawy. Mam zrobiony CAE i wystarcza mi on do czytania książek (choć w sumie też radziłam sobie jako tako bez FCE).
Tylko mam taką małą sprawę. Czy wiecie gdzie można zakupić Golden Edition po angielsku? Jedyne oferty jakie znalazłam są niemieckie (podstaw trochę znam ale raczej bym się w większości nie połapała).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum