Wytwórnia: SE-MA-FOR Studio Polska
Nagród: 0
Wysłany: 2008-05-21, 16:37 Umiejętności na maxa.
Witam.
Czy da się zrobić tak żeby pracownicy studia między innymi scenarzyści, woźni, ekipa filmowa, budowniczy, oraz aktorzy, reżyserowie, statyści itd. mieli maksymalne umiejętności? Bo uczenie ich w "piaskownicy" naprawdę męczy w latach 30 a to trzeba czekać 60 lat żeby oni byli cudownie nauczeni, grałem w kampanię bardzo ciekawa ale nie będę robić wszystkiego od początku wolę grać już w 2000 roku tam już wszystko jest podane na talerzu. I jeszcze dwa pytania: da się jakoś wyłączyć starzenie i reżyserów? Oraz jest jakiś mod na większe studio?
Wytwórnia: RPro Studio
Nagród: 5
Wysłany: 2008-05-21, 20:24
Po kolei... Nie ten temat Łączę...
W piaskownicy nie ma sensu rozwijania umiejętności, tam się gra tylko dlatego, by pokazać nam filmy Jak chcesz rozwijać umiejętności to graj w karierze, tam jest sens to robić. Dalej, starzenia nie wyłączysz, a mod na większe studio jest w dodatkach.
Wytwórnia: SE-MA-FOR Studio Polska
Nagród: 0
Wysłany: 2008-05-21, 22:40
rahim napisał/a:
Oj, w karierę grałem chyba z dwa lata temu, ale chyba się dało na maxa
No to wiem że w kampanii da się na maxa opcję ale już mi się nie chcę zaczynać od nowa kariery robić kiedyś była motywacja ale teraz już odechciewa się tego żmudnego robienia.
Bardziej mi chodzi o to czy da się ustawić te umiejętności poprzez zmienianie w plikach liczb systemu szesnastkowego. Albo czy jest jakiś mod.
Oto i moje pytanie. Samochody Chryslera są dostępne w TM, lecz nie mogę użyć ich na planie filmowym 'city street' (scena gdzie cztery osoby wsiadają do auta). Może jest jakaś modyfikacja, która by to zmieniła ? Wydaje mi się że gdzieś widziałem coś takiego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum