Dopiero przekopuję się przez sterty postów (nowicjusz ), ale tego pytania nie widziałem (co innego, że pora taka, że oczy to mi już wypływają)..
Mam ang. TM wraz z dodatkiem - muszę męczyć się z łatką spolszczającą, jeśli będę chciał podłożyć napisy w naszym zacnym języku? Na moje - sam sobie odpowiem - to tak, niestety..
Teraz tylko mnie dobijcie lub dodajcie skrzydeł, byle zgodnie ze stanem faktycznym, nie chęcią pocieszenia
Możesz zrobić tak; kiedy już nakręcisz film (tzn, przed eksportem do wmv.), wtedy zapisujesz stan gry. Wychodzisz do Windowsa. Wchodzisz do Moje Dokumenty/The Movies/Movies. Tam odszukujesz plik ( o nazwie jak tytuł Twojego filmu - plik .ini). Otwierasz i poprawiasz w nim wszystkie dialogi. To jedyny sposób, by wpisać polskie znaki. Potem zapisujesz. Uruchamiasz grę i eksportujesz.
Date Night 7/10
Salt 7/10
Inception 8.5/10 (po raz drugi)
Ponyo On The Cliff 10/10 ARGH!!!
Szum Morza 7/10
Sailor Moon S The Movie 5/10
Avatar Special Edition 3D 7.5/10
GORĄCZKA 100/10 ARGH!!!
Iron Man 2 7.5/10
Kiedyś natknąłem się na ciekawy kod do gry, który pozwalał na zatrunienie sporej ilości aktorów, roboli itp. Problem w tym, ze nie pamietam na jakiej stronie to widziałem, i tu właśnie moja prośba znacie może ten cheats ?
EDIT:
Dzięki wielkie, właśnie o to mi chodziło
Ostatnio zmieniony przez Artwoer 2009-07-14, 15:16, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Z życia robię serial, potem nagrywam soundtrack,
Zakręcony jak wąsy Meksykańca.
Bliżej mam do McDonalds'a niż do MacGyvera,
Najpierw się nawpierdalam, potem rozpierdzielam"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum