Wytwórnia: Hot Films
Nagród: 0
Wysłany: 2008-08-27, 09:39 Problem z kostiumem
To mój pierwszy post.. Tak więc witam wszystkich
Mam problem odnośnie kostiumu... Ściągnąłem sobie kostium "Arragorna". W załączonym folderze nie ma nic oprócz pliku do wklejenia
Kod:
com_m_fut_tz1_cuirass_v02.dds
Wkleiłem go do data/textures/costumes/ I w grze nigdzie go nie ma Nie ma żadnego screena co i w jakim podst. kostiumie trzeba zmienić żeby uzyskać Arragorna po prostu nic Tak samo miałem z kilkoma innymi W tych innych niby jest pokazane jaki kostium zmienić ale przesuwam pokazaną na screenie strzałką i nic oprócz (w tym przypadku ręcznika) się nie zmienia... 1 kostium który wgrałem (Gołe postacie) działają bez problemu... Ale te inne nie... Pomóżcie
Wytwórnia: Hot Films
Nagród: 0
Wysłany: 2008-08-27, 09:44
Heh... Chciałem zrobić film o średniowieczu... Ściągnąłem wszystkie kostiumy rycerzopodobne z http://skinshack.dyndns.org:82... - żaden nie działa
OK udało mi się to zrobić Teraz mam kolejne pytanie czy istnieje jakaś scena/sceny walk na miecze? (miecze a nie na nożyki)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum