Wysłany: 2009-06-22, 15:12 Problem z myszą (Vista)
Witam, mam dość denerwujący problem.
Otóż zainstalowałem grę z razem z dodatkiem S&E na laptopie mojej ukochanej, żeby sobie pograła. Wszystko ok poza jednym szczegółem - mysz reaguje jakoś kosmicznie - mały ruch w jakąś stronę, a kursor od razu leci przez cały ekran. Czasem nawet jak się jej nie rusza, to kursor lekko się trzęsie - więc o jakiejkolwiek precyzji mowy nie ma.
Mysz jest optyczna, ale w samym Windowsie (Vista - niestety) działa bez problemu. W innych grach także.
W opcjach nie można czułości ustawić, ale może w jakims pliku wystarczy jakąś wartość zmienić. Wie ktoś coś jak sobie z tym poradzić?
Pomijam, że przy instalowaniu pokazał się komunikat, że ten "program ma problemy ze zgodnością i może nie działać poprawnie (jak przy większości programów - te jednak i tak działają w porządku)".
Date Night 7/10
Salt 7/10
Inception 8.5/10 (po raz drugi)
Ponyo On The Cliff 10/10 ARGH!!!
Szum Morza 7/10
Sailor Moon S The Movie 5/10
Avatar Special Edition 3D 7.5/10
GORĄCZKA 100/10 ARGH!!!
Iron Man 2 7.5/10
The Expendables 7/10
Mad Men 1x01 10/10 ARGH!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum