Witam, mam pytanie otóż niedawno zakupiłem dodatek S&E, gram w kariere. Mam rok bodajże 1946 i dotąd nie moge zbudować Szkoły kaskaderów. Może mi ktoś powiedzieć w którym roku około pojawi się ten budynek? I jeśli nie sprawi to problemu możecie opisać po co oni są i jak "najlepiej" ich wykorzystać. Z góry bardzo dziękuje za pomoc.
Nagród: 8
Wysłany: 2009-07-06, 22:03
Szkoła kaskaderów pojawi się około roku 1960. Kaskaderzy zastępują normalnych aktorów w niebezpiecznych scenach, to chyba oczywiste . Jak najlepiej ich wykorzystać? Niech dużo ćwiczą na specjalnych placach, które też będziesz mógł zbudować później.
_________________ "I rzekł Pan: Nie wrzucajcie filmów w sieć będąc świadomym, że są one do dupy. Amen."
Dzięki, bo już myślałem że z grą coś nie tak Mam jeszcze jedno pytanie, mam wgrane spolszczenie z TM i niektóre nazwy są w takim układzie: #####_####_#### da sie to jakoś naprawić nie odinstalowywując spolszczenia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum