Wysłany: 2008-04-19, 15:07 NIE MOGE SIE ZAREJSTROWAĆ
Nie moge sie zarejestrować na forum the movies! (mówie o tym forum) Chodzi o ten kod do przepisania. Wpisuje cały kod i mi wyświetla że nieprawdiłowy, potem wpisuje ten kod i dodaje tą cyferke co trzeba, i nadal NIC!
POMOCY!
Nerwica mie bieże! Nie blokujcie tego tematu! Teraz rejestracja the movies.. Zrobiłem tak jak kazałeś, zarejestrowałem sie na Windows Live czy jakoś tak, potem na tym Lion head community i wpsałem swojego usera. A w trybie online - że zle!!
Napisałeś sobie na kartce login i hasło? Czy wcześniej już próbowałeś się zarejestrować na TMO? Wejdź do swojego profilu na TMO, zmień hasło na takie, które łatwiej ci zapamiętać. No i czy potwierdziłeś aktywację konta po przez e-mail, który później dostałeś? Pamiętaj, że na TMO można mieć kilka kont, ale tylko przez te pierwsze będzie można uploadować filmy i wchodzić na online w grze.
Vampires Suck 1/10
Ghost Writer 9/10 ARGH!!!
Castle Sezon 2 8/10
Dexter Sezon 1 9/10
Dexter Sezon 2 8/10
Dexter Sezon 3 6/10
Date Night 7/10
Salt 7/10
Inception 8.5/10 (po raz drugi)
Ponyo On The Cliff 10/10 ARGH!!!
Szum Morza 7/10
Sailor Moon S The Movie 5/10
jakby co jeśce nie zamykajcie tamatu. Mogą pojawić sie nowe problemy.
DOJO Gość
Nagród: 11
Wysłany: 2008-04-19, 15:47
DojoDagger,
You have created a new account at Lionhead Community, and may login.
To Login to this site visit http://community.lionhead.com/forums. Remember that your
Microsoft Windows Live ID(tm) account grants you access to member-restricted features and functionality.
Your forums username is: DojoDagger.
To modify your "User Profile", please visit: http://community.lionhead.com
Log in with your account, and click the "my profile" link in the tab bar.
Vampires Suck 1/10
Castle Sezon 2 8/10
Dexter Sezon 1 9/10
Dexter Sezon 2 8/10
Dexter Sezon 3 6/10
Date Night 7/10
Salt 7/10
Szum Morza 7/10
Wytwórnia: RPro Studio
Nagród: 5
Wysłany: 2008-04-19, 22:20
A co tutaj na forum nie gra? Masz problem z przepisaniem obrazka?
_________________ "Są dni, że wracam najebany o szóstej rano / Miejskim autobusem, myślę o życiu, które mi dano / Myślę o ludziach, którzy wstali godzinę temu / Pobudka, to ich koniec odpoczynku od problemów / Ja wstanę pewnie koło szesnastej..."
DOJO Gość
Wysłany: 2008-04-19, 23:09
Napisało mi tak:
Sorry, that username isn't registered.
This window will redirect you automatically after a few seconds. Thanks for your patience.
Przecież się zarejestroewałem!
o co tu chodzi????
Adminku, ja z oczami nie mam problemu. przepisywałem dobrze, a mi b łąd pokazuje. :p
Wytwórnia: RPro Studio
Wysłany: 2008-04-19, 23:17
Ale jaki błąd Ci pokazuje, o to mi chodzi Pokaż screen jak wpisujesz kod oraz dane i obrazek z błędem.
_________________ "Są dni, że wracam najebany o szóstej rano / Miejskim autobusem, myślę o życiu, które mi dano / Myślę o ludziach, którzy wstali godzinę temu / Pobudka, to ich koniec odpoczynku od problemów / Ja wstanę pewnie koło szesnastej..."
Sorry, that username isn't registered.
This window will redirect you automatically after a few seconds. Thanks for your patience.
Ten problem to i ja kiedyś miałem (i nie tylko ja); jest kilka powodów, dla których tak się dzieje; albo jeszcze nie ma Ciebie w bazie userów TMO (trzeba trochę poczekać od momentu rejestracji) albo mają problemy techniczne. Albo po prostu źle wpisuejsz login i hasło...
Vampires Suck 1/10
Castle Sezon 2 8/10
Dexter Sezon 1 9/10
Dexter Sezon 2 8/10
Dexter Sezon 3 6/10
Date Night 7/10
Salt 7/10
Szum Morza 7/10
DOJO Gość
Nagród: 19
Wysłany: 2008-04-21, 16:33
Tak, chodziło o hasło! Było błędne...
Acha, mail aktywacyjny od was już do mnie leci! Dzięki! Polece was znajomym!
Vampires Suck 1/10
Castle Sezon 2 8/10
Dexter Sezon 1 9/10
Dexter Sezon 2 8/10
Dexter Sezon 3 6/10
Date Night 7/10
Salt 7/10
Szum Morza 7/10
Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie.
Otwórz stronę główną pobieralnia.pli poszukaj tam łączy do potrzebnych informacji.
Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbować inne łącze.
Kliknij Wyszukaj, aby poszukać informacji w Internecie.
HTTP 404 - Nie znaleziono pliku
Internet Explorer
Już wcześniej sprawdzałem na googlach. Może znacie inny serwis?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum