Wytwórnia: RPro Studio
Nagród: 5
Wysłany: 2008-05-03, 10:14 Mamy już dwa lata!
Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim aktywnym użytkownikom, bo to dzięki Wam to forum nadal istnieje i się rozwija Mimo, że troszeczkę się na Was denerwowałem ostatnimi czasy walcząc z wymyślonym przez Was rytuałem i pamiętnym już PIB-em, kiedy oberwało się kilku osobom, nadal Was kocham
W porównaniu z zeszłym rokiem dużo nie udało mi się zrobić. Było to umacnianie pozycji, co wyszło w miarę dobrze Już na większość haseł związanych z grą jesteśmy na pierwszych miejscach w google, a to się liczy
W ciągu ostatniego roku udało mi się także nawiązanie współpracy z pewną osobą (firmą?), która bezinteresownie zgodziła się odstąpić nam sporo miejsca i transferu na serwerze. W dodatku dzięki niemu (niej?) otrzymaliśmy świetną domenę, również za darmo.
Nie było spektakularnych zmian jak w okresie maj 2006 - maj 2007. Wtedy udało się rozkręcić forum, zmienić styl i oblicze tego forum. To były dla nas ciężkie czasy, ale wszystko potoczyło się dobrym torem i możemy dzisiaj z podziwem patrzeć na The Movies Forum
Jak widać, starania o wydanie dodatku w Polsce nie przyniosły skutku. To mnie rozczarowało, liczyłem jednak, że znajdzie się więcej osób chętnych, ale dla 127 osób nikt gry nigdy nie wyda.
Kontynuując tradycję z zeszłego roku ( ) i w tym postanowiłem pokazać Wam trochę statystyk z ostatnich dwunastu miesięcy Niestety tak dokładnych jak w zeszłym roku nie mam, bowiem obecny serwer oferuje tylko skromne dane, ale jest z czym porównać
No no,dużo się zmieniło od mojej ostatniej wizyty, naprawdę wielkie gratulacje!
Oby kolejne lata były jeszcze lepsze!
_________________ dzisiaj mendy zapraszają nas do urn
obiecują wielkie zmiany, kampanie pełne bzdur [...]
przekonują zaciekle przy kim postawić krzyżyk
postawimy krzyżyk ale na waszych grobach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum