Wytwórnia: RPro Studio
Nagród: 5
Wysłany: 2009-11-13, 23:18
Z dniem dzisiejszym, po dwóch latach współpracy, ze stanowiska junior admina zrezygnował VashPL. Będzie nam go bardzo brakowało w szeregach TMF Group, gdyż odwalał czasami kawał dobrej roboty, szczególnie przy TMFFA, po tym jak przejął zadania w tym zakresie ode mnie. Był pierwszym w historii tego forum junior adminem i zanosi się na to, że ostatnim. Ostatnio na forum jest bardzo mały ruch, o TMFFA już niektórzy zdążyli zapomnieć, więc nie planuję na razie nominacji na to stanowisko.
Chciałbym Ci podziękować, VashuPL, za trud włożony w pracę na rzecz TMF. Z pewnością nigdy się na Tobie nie zawiodłem i cieszę się, że przez dwa lata wiernie i profesjonalnie wykonywałeś swoje zadania.
_________________ "Z życia robię serial, potem nagrywam soundtrack,
Zakręcony jak wąsy Meksykańca.
Bliżej mam do McDonalds'a niż do MacGyvera,
Najpierw się nawpierdalam, potem rozpierdzielam"
Date Night 7/10
Salt 7/10
Inception 8.5/10 (po raz drugi)
Ponyo On The Cliff 10/10 ARGH!!!
Szum Morza 7/10
Sailor Moon S The Movie 5/10
Avatar Special Edition 3D 7.5/10
GORĄCZKA 100/10 ARGH!!!
Iron Man 2 7.5/10
The Expendables 7/10
Mad Men 1x01 10/10 ARGH!!!
Wysłany: 2010-08-10, 21:29
Poszukuję junior admina, który przejąłby na siebie większość zaniedbanych przeze mnie rzeczy związanych z forum. Nie chodzi mi o wszelakie aktualizacje skryptu, bo jeśli tylko pojawi się konkretna nowa wersja to zamierzam ją zaimplementować, mimo że ostatnio mało czasu tu spędzam, więc niepotrzebna będzie znajomość plików php. Potrzebny jest ktoś, kto zna się na obsłudze phpBB, najlepiej w wersji Przema. Ma być to osoba zaufana, która przebywa tu od dłuższego czasu, ma czas i będzie miała go nadal. Chodzi przede wszystkim o pilnowanie bazy danych, tworzenie działów na rzecz TMFFA, które wypadałoby wreszcie ogłosić, oraz ogólna moderację forum. Zgłoszenia proszę kierować na pw. Zastrzegam sobie prawo do kontaktu tylko z niektórymi osobami.
Proponuję Alexa. Jest na forum masę czasu, zna się na tym stuffie i znając jego podejście do sprawy zrobi to jak należy. Ja nie znam php a czasu będę miał coraz mniej ze względów osobistych. Poza tym, może rozruch TMFFA wpłynie na popularność forum.
Date Night 7/10
Salt 7/10
Szum Morza 7/10
GORĄCZKA 100/10 ARGH!!!
Iron Man 2 7.5/10
The Expendables 7/10
Wysłany: 2010-08-11, 20:40
VashPL, nie wchodź dwa razy... Mimo że jesteś świetnym kandydatem, to wiem, że jak ktoś z czegoś rezygnuje to ogromny zapał mu nie wróci, dlatego chcę postawić na "nowe" twarze Niemniej jednak dobrze, że chciałbyś pomóc TMF. ARmy, dzięki za propozycję
Wysłany: 2010-08-13, 23:04
Szanowni, wybory na junior admina zostały zakończone. Już dzisiaj, oficjalnie, mogę przekazać, że moim zastępcą zostaje Alexis Black. Myślę, że nie jest to żadne zaskoczenie, ten użytkownik od zawsze walnie przyczyniał się do rozwijania The Movies Forum, wnosząc w to miejsce wiele innowacji i dobrych pomysłów, które wcielone w życie wciąż dobrze funkcjonują. Pozostaje mi życzyć powodzenia w pełnieniu tej zaszczytnej funkcji i odwalania ciężkiej roboty za admina
Date Night 7/10
Salt 7/10
Szum Morza 7/10
GORĄCZKA 100/10 ARGH!!!
Iron Man 2 7.5/10
The Expendables 7/10
Ja stawiam
A na poważnie ogromnie dziękuję za zaufanie, jakim zostałem obdarzony i cieszę się gorąco, że mogę przysłużyć się The Movies Forum jeszcze bardziej, mam nadzieję odpowiedzialnie sprawować funkcję i przede wszystkim służyć użytkownikom Jestem tu już 2,5 roku, ale czuję się, jakbym był od zawsze. To miejsce to już drugi dom
Pierwsza obietnica powyborcza : Jutro stworzę podstawę dla zaległych TMFFA!
Date Night 7/10
Salt 7/10
Szum Morza 7/10
GORĄCZKA 100/10 ARGH!!!
Iron Man 2 7.5/10
The Expendables 7/10
Wysłany: 2010-08-13, 23:23
Niestety z przykrością również zawiadamiam, że z funkcji moderatora usunięty został Werther. Oczywiście dobrze spełniał swoją rolę, jednak obecnie czterech "żółtych" nam nie potrzeba. Dzięki Werther za miesiące (chyba nawet lata) współpracy i za zasługi oczywiście zostajesz "zielony"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum