Wytwórnia: RPro Studio
Nagród: 5
Wysłany: 2006-12-21, 17:18 Moderatorzy
Z przyjemnością zawiadamiam, że w wyniku coraz większego rozrostu naszego forum, na stanowisko moderatora globalnego (po okresie próbnym) zostaje mianowany mialczyk. Nie wyklucza się następnego naboru w najbliższym czasie. Admin staje się coraz bardziej zmęczony, więc komuś trzeba powierzyć tę robotę
Ten temat służy także wszelkim skargom na moderatorów (ok, admina też ).
Wytwórnia: My Pictures
Nagród: 9
Wysłany: 2006-12-21, 18:57
Hmm... czuję się jak gwiazda nominowana do oskara, sam nie wiem co powiedzieć, myślę że to jest jakiś przywilej, ale też nie będzie nic łatwego, mam nadzieję że sprostam zadaniom, a wszyscy użytkownicy zaakceptują nowego moderatora W każdym razie, bardzo dziękuję prezesie
Wysłany: 2006-12-21, 20:20
mialczyk napisał/a:
myślę że to jest jakiś przywilej, ale też nie będzie nic łatwego, mam nadzieję że sprostam zadaniom,
Mod ma łatwiej od admina Chociaż, jak admin leje na wszystko to ma łatwo, tylko sobie rządzi, ale ja (nie chwaląc się) zrobiłbym bardzo wiele dla tego forum I tak już trochę zrobiłem, przede wszystkim poświęciłem sporo czasu. Pierwsze, które się tak rozrosło, że aż żal mi usuwać takich durnych postów jak "rahim to pedał"
mialczyk napisał/a:
wszyscy użytkownicy zaakceptują nowego moderatora
Na razie "wszyscy" to znaczy kilka userów, bo tylko tyle jest aktywnych, a już jakiś procent zaakceptował, bo sam ARmy stanowi jakieś kilkadziesiąt procent
Po 1 nie ten dział
Po 2 forum na jakimś shit'cie
Po 3 nie jest to zbyt duża konkurencja dla tego forum
_________________ dzisiaj mendy zapraszają nas do urn
obiecują wielkie zmiany, kampanie pełne bzdur [...]
przekonują zaciekle przy kim postawić krzyżyk
postawimy krzyżyk ale na waszych grobach
Wytwórnia: RPro Studio
Wysłany: 2007-05-29, 19:02
Hmm, przydałby się testowy mod Kto chętny? Szczerze mówiąc mam swoich faworytów, ale poczekam tutaj na ich chęci, bo nie będę nikomu wpychał tej rangi, tym bardziej, że będzie ją miał bardzo krótko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum