Wytwórnia: RPro Studio
Nagród: 5
Wysłany: 2007-07-17, 12:54 Zbiórka pieniężna
Tak, tak. Do tego dojść musiało. Zbliża się koniec ważności serwera, a sam już niestety nie mogę wyłożyć, z powodu przejściowych (mam nadzieję) kłopotów finansowych. Powiedzmy, że wpłaty powyżej 10 zł będą premiowane rangą Sponsora (oczywiście każde pieniądze się przydadzą, nawet jeśli miałaby być to bardzo mała kwota, np. 5 zł, ale wtedy rangi nie przydzielam). Mam nadzieję, że ktoś pomoże, a żadne pieniądze się nie zmarnują, wszystko zostanie przeznaczone na opłaty za serwer lub niektóre płatne prace konserwacyjne. Oczywiście datki są dobrowolne, nikt nikogo nie zmusza, dlatego dobroć wynagradzam rangą, by jakoś odznaczyć osoby, którym naprawdę zależy na tym miejscu.
Wysłany: 2007-08-21, 23:08
Jako że parę osób się deklarowało, że wpłaci pieniądze i pytali o dane, informuję, iż nie dostałem żadnego przelewu oprócz ARmy'ego. Zatem nie wiem, czy po prostu nie wysłaliście pieniędzy, czy gdzieś zaginęły. Proszę o odpowiedź na przykład na pw.
Wysłany: 2007-10-14, 20:13
Na początku przyszłego roku chciałbym przenieść nasze forum na inny serwer, bowiem ten ostatnio sprawia niemiłe niespodzianki. Wcześniej chciałbym kupić domenę, aby ludzie trafili potem na nowy serwer, a nie chciałbym aby adres naszej strony wyglądał tak: www.themovies.xxxxxxxx.pl (chodzi o długość). W dodatku zaoszczędzimy 10 zł przy rocznym wykupieniu w porównaniu do tego. Wszystko jednak zależy od Waszej hojności. Będzie się to wiązało z trochę większymi kosztami, ok. 50 zł na rok. Czy jesteście w stanie tyle podarować?
Może www.themovies.pl? Choć przydałoby się wtedy trochę rozbudować stronę, a nie samo Forum mieć. Bo jak dla mnie, Forum daje małe możliwości rozwoju(choć większa strona generuje chyba większy transfer). Ale generalnie jestem za.
_________________ This is your life and it's ending one minute at a time...
Fog City Fog City 2
Wysłany: 2008-01-12, 20:57
Jako że jest już po wszelkich świętach i sylwestrze, żeby nie być posądzany o zbiórkę na cele związane z tymi okolicznościami właśnie, dzisiaj ogłaszam zbiórkę na opłacenie serwera zapasowego (www.themovies.webd.pl). W adminowni zdecydowaliśmy, że warto przedłużyć serwer mimo tego, że siedzimy na sponsorowanym (chodzi o to, by w przypadku jakichś awarii czy wycofaniu się sponsora mieć na co szybko wrócić, tym bardziej, że mamy tam wszystkie pliki i w ciągu kilku minut można uruchomić tam forum i nie będzie trzeba się babrać całymi dniami by wgrywać, skoro za kilka złotych miesięcznie można sobie oszczędzić nerwów). Wszystko jednak zależy - znowu - od Waszej hojności. Każdy grosz się liczy, od 10 zł rozdaję rangę Sponsor. Kto w to wchodzi?
Ja mogłabym ewentualnie przelać jakieś 15-20 zł. Konta jeszcze nie mam (rodzice uznali że przy mojej oszczędności nie ma potrzeby ). Ale w takich sytuacjach zawsze mogę się wysłużyć bratem
Wspierałam już parę stron. Niektóre miały zadłużenie nawet powyżej 100 zł więc nawet im się sponsorów nie chciało wypisywać
Więc jakbyś mógł wysłać mi nr konta to ja chętnie forum będę wspierać.
Hmm, dopiero zauważyłem temat ale mam zeza . Też mógłbym przelać z 10 zł, i z tego co wiem nie muszę mieć własnego konta by przelać pieniądze na twój, wystarczy pójść na pocztę i wypełnić blankiet . Oczywiście musiałbyś mi podać imię i nazwisko, adres i numer konta. Mogę wpłacić już jutro bo mam kasę i idę na pocztę .
_________________ Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.
Hmm, dopiero zauważyłem temat ale mam zeza . Też mógłbym przelać z 10 zł, i z tego co wiem nie muszę mieć własnego konta by przelać pieniądze na twój, wystarczy pójść na pocztę i wypełnić blankiet . Oczywiście musiałbyś mi podać imię i nazwisko, adres i numer konta. Mogę wpłacić już jutro bo mam kasę i idę na pocztę .
Też mógłbym pomóc, ale nie jutro
_________________ Forum bez sb to jak blok bez klatki schodowej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum