Bo teoretycznie się nie da. Musiałbyś mieć angielskie pliki z podstawki, żeby je podmienić z polskimi i dopiero na tym instalować dodatek. Ja kupiłem sobie sobie podstawkę i dodatek po angielsku i dlatego nie mam pojęcia co robić...
Wytwórnia: Ziemo Studio Pictures
Nagród: 5
Wysłany: 2007-10-28, 17:23
No a mi jakoś poszło. Już sam nie wiem co zrobiłem. Najpierw chyba wszystkie możliwe pliki pozamieniałem, z tymi z płyty. To mi nie działała w ogóle gra. Coś tam jeszcze porobiłem nie pamiętam co... I mi działa, ale zamiast liter mam jakieś cyferki Oczywiście pisac mogę normalnymi .
Aha czyli jak mam polską podstawkę to nic nie zrobię... to co mam kupić jeszcze jedną grę tylko że po angielsku... nie no aż tak dużo kasy to ja nie mam... próbowałem stworzyć katalogi en-uk zamiast tych PL-PL ale też to nic nie dało... chciałbym zagrać z tym dodatkiem...
Królestwo za informacje które pomogą
Wytwórnia: Ziemo Studio Pictures
Nagród: 5
Wysłany: 2007-10-29, 17:50
-Nie, będzie po Angielsku. A u mnie nie jest ani po polsku, ani po angielsku. .
-Głos gościa z radia będzie angielski, zresztą tak mi się wydaje, bo u mnie on wogóle nie gada .
To może zrobimy tak - napiszę dokładną instrukcję jak to zrobić. Zainstalować angielskie Stunts & Effects na polskie The Movies? Bo jeśli o to chodzi - pisanie instrukcji - mam do tego talent.
_________________ This is your life and it's ending one minute at a time...
Fog City Fog City 2
Błagam cię pisz jak najszybciej Mam polską oryginalną i nie wiem jak zainstalować dodatek. Próbowałem wszystkiego. Chciałem nawet ściągnąć angielską wersję podstawki ale nie chce iść za bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum