Wzorem Mapety, też postanowiłem zrobić takie "portfolio" mojej "company"
A więc, w skład SilverStar Co. wchodzą:
SilverStar Pictures
SilverStar Studio
Silver Graphic Studio
Cream Magazine
Filmy ukończone:
Tytuł serialu: Bribed Reż: Silver
Tytuł filmu :PainAffection Reż:Silver
Tytył filmu: Imigrant Reż: Silver
Filmy w fazie produkcji:
Tytuł filmu: ???? Reż: Silver
Tytuł filmu [nie zapowiedziany] :???? Reż:???? & Silver Patronat:SilverStar Co
Filmy zaniechane/zaginione.
Tytuł serialu: Bribed 2 Reż:Silver & ???? Patronat:SilverStar Company
Tytuł filmu: Frontier Reż:Silver
Tytuł filmu [nie zapowiedziany] : ???? Reż: ???? Patronat: SilverStar Co
"Studio (pod pierwotną nazwą "Silver Studio") zostało założone w dniu 28.06.2007. Nie wydawało ono jakiś wielkich hitów, a jedynie filmy bardzo poniżej przeciętnej. Najlepszy film, który wyszedł z pod znaku wytwórni to "Imigrant".
Pomimo szalejącego kryzysu, i słabych produkcji studio ma bardzo stabilny (mały, ale zawsze ) budżet. W każdym razie, mogą sobie pozwolić na utrzymanie 3 dużych budynków w centrum Warszawy i Wrocławia.
Kiedyś także krążyły plotki o tym że ta wytwórnia, jako pierwsza będzie wydawać filmy dwóch reżyserów. Ale tej kwestii nikt jeszcze nie potwierdził i nie zaprzeczył. (...)"
Cream magazine.
Co doSilver Graphic Studio, gdyby ktoś chciał plakat, logo czy inne duperele-zapraszam do mnie Kilka moich prac można zobaczyć na forum, oraz innych sajtach, o których jednak tu nie wspomnę ( ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum