Może utrzymanie całego TMO było zbyt kosztowne w porównaniu do kasy, która przyszła ze sprzedaży The Movies. A wydaje mi się też, że na TMO jest zarejestrowanych sporo użytkowników nielegalnych, tj. piratów, którzy w jakiś sposób mają normalnie działający numer seryjny.
_________________ This is your life and it's ending one minute at a time...
Fog City Fog City 2
Myślę, że fajnym sposobem tworzenia własnych scen w The Movies byłoby coś w rodzaju harmonogramu gwiazd. Otóż wybierałoby się plan, następnie gwiazdę, ustawiało gdzieś na planie i wydawało polecenie x, które miałoby być wykonywane przez ileś-tam sekund, a po skończeniu wykonywanie polecenia y i tak w kółko. Oczywiście przydałyby się też nowe możliwości i plany (lotnisko, błagam... i samolot!).
_________________ Nie jestem przyjacielem Spleśniałej Pizzy!
A wiecie co mnie ostatnio wkurza? Że aktorzy mogą mieć minimum 18 lat! Ja bym chciał nakręcić film z dziećmi, w wieku 8-15 lat A oni mi dają tylko niemowlę i to w dodatku SZTUCZNE!
Summer Story
Czarna Księga Potworów
Poison Avidity
Opowieści z Ealvioos: Top Secretmontaż Top Secret
No, a po co ci te dzieci? Można na jakiejś stronie znaleźć(bodaj na 8eyedbaby.com) statyczne propsy dzieci. Że one nie grają, tylko stoją jak takie sztuczne kukiełki.
_________________ This is your life and it's ending one minute at a time...
Fog City Fog City 2
dużo można zrobić z dziećmi np film o pedofilu albo jakąś komedie familijną
_________________ Pracuje nad
FrΦm Ouτer SpλCe- SCENARIUSZ
Batalia VI - SCENARIUSZ
Miasteczko Cappetorn - ZAWIESZONY
Mój najlepszy film według was
Zatańczyć w Sexdrow - massachuset
Średna: 4,17
Głosowało osób: 12
Według mnie fajne by było jakby było w kreatorze własnych scenariuszy więcej scen myślałam by zrobiś historię miłosną trochę OSTRZEJSZĄ Ale nie idzie takiej OSTRZEJSZEJ
Dobrze by było gdyby dali takie coś jak krew. Było by realistyczniej a w szczególności świetne to by było dla horrorów. Przecież w horrorach zawsze (choć nie musi być) krew. Przydałyby się także sceny gdzie są wieżyczki laserowe...
Gdyby jeszcze dali dzikie stworzenia takie jak ptaki, dinozaury, itd. Potwory lepsze mogły by być, chodzimi tu w szczególności o smoki, meduzy, itd.
A teraz czas na pomysł na dodatek do The movies.
The Movies:
Średniowiecze
Wytwórnia: Dewiatos
Nagród: 0
Wysłany: 2008-06-01, 20:06
Hmmm
-ododatki wypuszczone w Polsce
-granie nie tylko z dorosłymi(można zrobić gwiazdę z psa,dziecka)
-ostrzejsze sceny
-kreator własnych scen
-więcej pojazdów w filmie np.samoloty,łodzie i takie tam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum