Wytwórnia: Gwiazda Studio
Nagród: 0
Wysłany: 2008-06-08, 18:06
Myśle że przydał by się dodatek w którym można by było tworzyć filmy z serii "Harry Potter" lub jakieś inne fajne filmy z magią , to mogło by urozmaicić filmy.
_________________ Jeśli jest już taki temat to przepraszam
Ewentualnie można je stworzyć poza grą, np. takie zaklęcia, no nie? Bossek myśli podobnie do mnie, też kiedyś sobie pomyślałem, że mogłoby być urozmaicone o coś takiego x] Wtedy mógłbym nakręcić film na podstawie swojej powieści
Summer Story
Czarna Księga Potworów
Poison Avidity
Opowieści z Ealvioos: Top Secretmontaż Top Secret
Wytwórnia: The Movies Studio Productions
Nagród: 0
Wysłany: 2008-06-13, 18:27
ja bym zrobil cos takiego żeby było większe studio, bo dodatki, sceny, jak ktos chce wszstko to za mało miejsca ale tez mozna np. cos takiego że oprócz tego rozdania oskarów nie tylko wyniki tyko cała ceremonia. którą można prowadzić z 1 osoby czyli przedstawiciela studia
(aktora,aktorki,reżysera) bo można by było zrobić jakies skandale czy paparazzi taka jest moja wstępna opinia
Kiedyś pytałem, czy doświadczenie ludzi z ekipy z dużym stażem ma wpływ na doświadczenie zbierane przez tych z mniejszym, biorących udział w kręceniu tego samego filmu. Pograłem trochę i mogę sam sobie odpowiedzieć, że jednak nie. A szkoda.
Fajnie byłoby, gdyby ekipa mogła między sobą "wymieniać" exp, czyli, by przyrost u mało doświadczonego kamerzysty był szybszy, jeśli pracowałby z doświadczonym gościem.
Takie małe, a ucieszyłoby
Ostatnio zmieniony przez hellner 2008-10-25, 23:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum