Wytwórnia: brak
Nagród: 17
Wysłany: 2007-09-08, 21:44 [UKOŃCZONY] Freaky Island
Była to ciemna i deszczowa noc. Strażnicy przed bramą wjazdową byli bardzo senni, a jako że się nic nie działo postanowili iść do kantyny i pograć w karty. Nagle zza krzaków które znajowały się po przeciwnej stronie ulicy wyskoczyła grupa ludzi ubranych na czarno. Wspięli się oni na mur i przecięli drut kolczasty dziwnym narzędziem, a następnie przeskoczyli na drugą strone. Pruszali się wolno ale nieostrożnie i nagle zostali złapani przez innych strażników którzy wracali z toalety. Nie, nie, nie. To nie jest fabuła nowego filmu BusterPictures, tylko relacja strażników którzy złapali grupę dziennikarzy, którzy wkroczli na teren studia BusterPictures, by dowiedzieć się czegoś o nowym filmie.
Freaky Island Bo taki jest tytuł nowej produkcji BusterPictures, jest typowa komedią typu Euro trip. Fabuła jest prosta: Paru kumpli po zakończeniu roku szkolnego wyjeżdza do Anglii by troche sobie dorobić. Po drodze przeżywają wiele śmiesznych i miejscami niebezpiecznych przygód. Wiem, wiem, widzieliście to wiele razy, ale BusterPictures, chce mimo tego nadać temu filmowi nieco oryginalności. NIc więcej o filmie nie wiadomo. BusterPictures prezentuje ponadto plakat do filmu.
Wytwórnia: RPro Studio
Nagród: 5
Wysłany: 2007-09-08, 22:07
Bardzo ciekawie się zapowiada i fajna zapowiedź
_________________ "Z życia robię serial, potem nagrywam soundtrack,
Zakręcony jak wąsy Meksykańca.
Bliżej mam do McDonalds'a niż do MacGyvera,
Najpierw się nawpierdalam, potem rozpierdzielam"
Wysłany: 2007-09-10, 16:48
BusterPictures ogłosiło, że prace nad filmem zostały chwilowo wsztrzymane z powodu zmian w scenariuszu.
W: Niedawno konsultowałem się z kolegą, który w wakacje pracował w Anglii i powiedział mi kilka interesujących rzeczy o których sam nie wiedziałem. W związku z tym musimy troche zmienić scenariusz, by umieścić jak najwięcej dziwactw
Tak oto szef BusterPictures- Wlodek skomentował chwilowy zastój w pracach nad filmem. Miejmy nadzieje, że film okaże się śmieszniejszy niż ostatnie dzieło BusterPictures- Chicago '30
Wysłany: 2007-09-28, 19:06
Ostanio nie dochodziły do Nas żadne informacje na temat najnowszej producji BusterPictures- Freaky Island. Dlatego grupa dziennikarzy Fuck.tu Saper expressu, grupa szturmowa Green Peace, kółko różańcowe z Torunia i ambasadorzy Madagaskaru po przekupieniu wódką, lemurami i moherowymi szalikami ochronę BusterPictures wdarła się na teren studia. Informacje jakie posiadamy są bardzo skąpe, ponieważ ta super ekipa trafiła na drugą linię obrony skłądającą się ze stanowisk karabinów maszynowych, psów ze wścieklizną, pracowników elektroni Czarnobyl i żydów. Jednak z tego co wiemy w studio BusterPictures wszyscy pracują jak nakręceni i być może już niedługo dowiemy się czegoś oficjalnie od właściciela studia BusterPictures - Wlodka.
A tymczasem zapraszamy na reklamy proszku do prania i na spoty wybiórcze
Wysłany: 2007-09-28, 19:31
Wlodek napisał/a:
Dlatego grupa dziennikarzy Fuck.tu Saper expressu, grupa szturmowa Green Peace, kółko różańcowe z Torunia i ambasadorzy Madagaskaru po przekupieniu wódką, lemurami i moherowymi szalikami ochronę BusterPictures wdarła się na teren studia. Informacje jakie posiadamy są bardzo skąpe, ponieważ ta super ekipa trafiła na drugą linię obrony skłądającą się ze stanowisk karabinów maszynowych, psów ze wścieklizną, pracowników elektroni Czarnobyl i żydów.
OJP
Wysłany: 2007-10-03, 18:51
Film niestety nie ukazał się w terminie jakim chciałem(tj miał wyjść pod koniec września) z powodów technicznych (ostatnio komp troche mi wariuje i nie mogę normalnie pracować nad filmem). Jednak film jest już w montażowni i jak tylko uporam się z tym złomemiastym kompem wezmę sie do pracy. Mam nadzieję że efekt końcowy będzie taki jaki zamierzyłem a nawet lepszy. Tak więc musicie jeszcze trochę poczekać
Wysłany: 2007-10-08, 22:34
Długo, ale to bardzo długo nie było informacji na temat filmu. Al edzisiaj t osię zmieni. Dzisiaj otrzymacie potężną dawkę informacji o filmie. A w tym pakiecie znajdzie się: trailer, wywiad ze mną i zdjęciowa prezetacja bohaterów.
A oto pierwsza część zapowiedzi czyli zapowiedź zdjęciowa w której dowiecie się czegoś o życiu bohaterów Freaky Island
Czarek- skejt i palacz. Dla niego każda impreza jest idealnym miejscem do wyrywania lachonów. najlepszy przyjaciel Marka
Łysy- skin, uwilebia się bić i kibicować V ligowemu Kaloryferowi Słubice. Uwielbia piwo i swoją łysine. Największy rywal i jednocześnie przyjaciel Pinkiego
Marek- metalowiec, lubi wypić i pobalować. Mózg tej wielkiej wyprawy do Londynu. Najbardziej nie lubi Dody i Blog 27
Pinky- punk jak widać na załączonym zdjęciu. Największy rywal Łysego, ale kiedy przychodzi co do czego potrafią stanąć po jednej strony. Nie znosi wódki i kalesonów nie wiedzieć czemu.
Tak więc to byłą część zdjęciowa a przed wami jeszcze trailer do filmu. Miłego oglądania
Myśleliście że to już wszystko? O nie . Najlepsze na koniec. Wywiad telewizyjny z moją skromną osobą (ten w wywiadzie nie jest do mnie całkowicie podobny bo nie działą mi Star maker, ale cóż, nwet nieźle mnie udaje )
Wysłany: 2007-10-08, 22:50
Muszę przyznać, że bardzo fajna zapowiedź Trailer też zachęcający. No i mały pstryczek w moją stronę
Date Night 7/10
Salt 7/10
Inception 8.5/10 (po raz drugi)
Ponyo On The Cliff 10/10 ARGH!!!
Szum Morza 7/10
Sailor Moon S The Movie 5/10
Avatar Special Edition 3D 7.5/10
GORĄCZKA 100/10 ARGH!!!
Iron Man 2 7.5/10
Wysłany: 2007-11-03, 23:49
Dla tych co od dawna oczekują na mój najnowszy film dobra i zła wiadomość. Zacznę najpierw od tej dobrej: Jeśli wszystko dobrze pójdzie film ukaże sie już jutro. Zła wiadomość (choć nie wiem czy można to tak określić): film trwa ponad 18 minut, co może zniechęć część widzów do oglądania, ale mam nadzieję że mimo tego chętnych na seans nie zabraknie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum