Wytwórnia: brak
Nagród: 17
Wysłany: 2007-11-22, 17:52 [UKOŃCZONY] The Duckland
Po bardzo pozytywnych ocenach mojego poprzedniego filmu postanowiłem wypuścić następny film o podobnej tematyce i humorze. Tytuł mówi sam za siebie. Film będzie opowiadał o sytuacji odwrotnej do tej z Freaky Island: Trip to UK. Tym razem to Anglicy przyjadą do Polski. W jakim celu? Nie wiadomo. Czy mogę powiedzieć coś więcej? NIE . Tyle na razie musi Wam wystarczyć, dopóki prace z filmem nie nabiorą odpowiedniego tempa. Poza tym publikuje plakat, wywiad, trailer i zapowiedź zdjęciową. Enjoy
Plakat
Bohaterowie
Jim- Skejt, e-mailowy kumpel Marka. Postanowił go odwiedzić i nieźle się bawić. Uważa że Polki są gorące
Alex- rockman, kumpel Jima. Za namową kolegi jedzie z nim do Polski. Lubi popić i poimprezować.
Date Night 7/10
Salt 7/10
Inception 8.5/10 (po raz drugi)
Ponyo On The Cliff 10/10 ARGH!!!
Szum Morza 7/10
Sailor Moon S The Movie 5/10
Avatar Special Edition 3D 7.5/10
GORĄCZKA 100/10 ARGH!!!
Iron Man 2 7.5/10
Wytwórnia: Ziemo Studio Pictures
Nagród: 5
Wysłany: 2007-11-22, 19:29
Cholera, a miałem właśnie pomysł na komedię o Kaczyńskim, z jego głosem .
Miał się nazywac "Don Kaczeone" no ale nic już z tego nie będzie .
Czekam na film, ale jestem pełen obaw .
_________________ Pracuję Nad:
Postal 2: Apocalypse Weekend - Zawieszony.
Sweet Dreams - Scenariusz.
Wytwórnia: The Roach Studio
Nagród: 0
Wysłany: 2007-11-25, 21:11
Alex nawet niezły z ryja, ale ubrany mało rockowo ;> Trailer bardzo mi się spodobał, jestem ciekawa, czy rockman i ten drugi, Jimmy przeżyją w Wolsce... I czy bardzo narozrabiają.
_________________ Żałośni są ci, którzy udają zdrowych psychicznie...
Wysłany: 2007-12-08, 16:40
Dawno już nie było informacji na teamt filmu więc zacznę nadrabiać zaległości. Wypisze teraz parę ciekawostek na temat filmu:
- scenariusz jest gotowy w 100%, choć wiadomo mogą najść jeszcze jakieś poprawki
- nie ma powtórzeń gagów z Freaky Island: Trip to UK (przynajmniej tak mi sie wydaje)
- muzyka będzie w zdecydowanej większości polska
- gościnnie wystąpią znane osoby
- film będzie zapewne dłuższy niż poprzednia część
- wersja HD pojawi się równo z premiera w jakości online
- film jest ukończony w 10%
- zapewne ta zapowiedź jeszcze Was czymś zaskoczy
Wysłany: 2008-01-01, 15:22
Dobra wiadomość dla oczekujących na ten film. Scenariusz w TM został ukończony, więc zosatało mi tylko go nakręcić i odpowiednio zmontować, czyli tak do końca tygonia powinienem się wyrobić. Mimo oczekiwań ziema nie pojawi się w filmie Mr. Jarosław, ale za to pojawi się ktoś inny . Film został prawie w całości stworzony na bluescreenie, co jeszcze mi się nie zdaRZyło . Tak więc premiera albo w niedziele albo w przyszłym tygodniu
Oglądałam "Freaky Island: Trip to UK" i powiem szczerze że świetnie się na nim ubawiłam. Mam nadzieję że nowa produkcja będzie jeszcze lepsza.
I ten temat Nawiązanie do Lesia... i te babcie... rozbrajające
Czekam z niecierpliwością
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum