Wytwórnia: brak
Nagród: 17
Wysłany: 2009-02-06, 12:31 [PRACE TRWAJĄ] Film o Forum 2
Witam wszystkich Zapewne jesteście zaskoczeni tą zapowiedzią i słusznie. Wczoraj wspólnie z Zejdusem (tym razem bez ARmiego ) postanowiliśmy nakręcić nowy film o naszym forum. jako że od ostatniego filmu o forum w wykonaniu Werthera trochę się pozmieniało, uznaliśmy że potrzebny jest nowy film . I po wstępnej selekcji postanowiliśmy utworzyć listę osób które chcielibyśmy żeby znalazły się w filmie . Tak więc poza mną i Zejdusem na listę wpisaliśmy: ARmiego, Werthera, mialczyka, chimskiego, Cezara, Vasha i Alexisa xd Każda z wymienionych osób jeśli chce ma potwierdzić swoje uczestnictwo . Jeśli któraś osoba nie chce brać w tym udziału to prosimy o powiadomienie nas (a właściwie mnie bo Zejdus zwiał ) drogą gadugalcową. na początku zaznaczam- nie wysyłajcie nam swoich postaci ze starmakera bo zarówno mnie jak i Zejdusowi on nie działa . Najlepiej będzie jak wyślecie Nam po jakiejś swojej fotce i wtedy będziemy opracowywali wasze modele postaci . obecnie jesteśmy na etapie wstępnego scenariusza, właściwe prace nad scenariuszem rozpoczną się kiedy Zejdus wróci . Dla tych którzy nie wiedzą jak wyglądał pierwszy film o forum niech poszukają sobie w rankingu film "Film o Forum"
Aha byłbym zapomniał: tytuł Film o Forum 2 to nie jest jeszcze ostateczna nazwa filmu
Wytwórnia: brak
Nagród: 17
Wysłany: 2009-02-06, 12:40
Niektórych to oczywiście mogę ściągnąć z nk ale niektórych albo nie mam w znajomych albo nie mają konta na nk Więc dlatego napisałem: przysyłajcie foty
Date Night 7/10
Salt 7/10
Inception 8.5/10 (po raz drugi)
Ponyo On The Cliff 10/10 ARGH!!!
Szum Morza 7/10
Sailor Moon S The Movie 5/10
Avatar Special Edition 3D 7.5/10
GORĄCZKA 100/10 ARGH!!!
Iron Man 2 7.5/10
_________________ "Z życia robię serial, potem nagrywam soundtrack,
Zakręcony jak wąsy Meksykańca.
Bliżej mam do McDonalds'a niż do MacGyvera,
Najpierw się nawpierdalam, potem rozpierdzielam"
Date Night 7/10
Salt 7/10
Inception 8.5/10 (po raz drugi)
Ponyo On The Cliff 10/10 ARGH!!!
Szum Morza 7/10
Sailor Moon S The Movie 5/10
Avatar Special Edition 3D 7.5/10
GORĄCZKA 100/10 ARGH!!!
Iron Man 2 7.5/10
a mnie jak zwykle nie ma w sumie to nie siedziałem na forum ale co tam. Oczywiście czekam na film i mam nadzieje że będzie lepszy niż jedynka
A tak naprawde czekam na trzecią część bo może się tam pojawie
_________________ Pracuje nad
From Outer Space PRACE WSTRZYMANE
L2 ZDJĘCIA
Sex, Love and Girls POPRAWKI
Mój najlepszy film według was
Zatańczyć w Sexdrow - massachuset
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum