Wysłany: 2008-04-29, 18:22 [PRACE TRWAJĄ] TMF Movie
Plakat:
Opis: TMF Movie będzie sparodiowanym zbiorem większości filmów z forum.
Naprzykład: parodnia filmu wiezienie, orangutan w mieście, Czas nowej wiary, Podwójny.
Jeśli ktoś chce, w parodii może znaleźć się jeszcze jakiś film.
Dlaczego wybrałeś filmy, które nie są znane ze względu na ich oceny...? Dlatego, że tylko te obejrzałeś? Byłbym zadowolony, gdybyś wziął pięcio-, czterogwiazdkowe, najlepiej zwycięzców TMFFA No cóż...
Summer Story
Czarna Księga Potworów
Poison Avidity
Opowieści z Ealvioos: Top Secretmontaż Top Secret
Ja tam bym nie chciał, aby ktoś robił parodię z moich filmów(w dodatku słabą parodię). Od razu to zaznaczam, bo jak to zobaczę, to pozwę autora do sądu.
_________________ This is your life and it's ending one minute at a time...
Fog City Fog City 2
Ja tam bym nie chciał, aby ktoś robił parodię z moich filmów(w dodatku słabą parodię). Od razu to zaznaczam, bo jak to zobaczę, to pozwę autora do sądu.
Z Fog City można zrobić parodię, bo jest z czego - w sensie pozytywnym - tam COŚ JEST. Pamiętam jak oglądałem "H20 Coś Tam" to od razu widziałem parodię - to było tak głupie!
Wytwórnia: Camarill Movies Studio
Nagród: 2
Wysłany: 2008-04-29, 19:07
ARmy napisał/a:
VashPL napisał/a:
Z Fog City można zrobić parodię, bo jest z czego - w sensie pozytywnym - tam COŚ JEST. Pamiętam jak oglądałem "H20 Coś Tam" to od razu widziałem parodię - to było tak głupie!
Właśnie, ja bym chcial, żeby za parodię filmów forumowskich (tych najlepszych) wziął się jakiś doświadczony komediant, poza tym inteligentny - żeby potrafił wychwycić te najważniejsze cechy filmów i motywy, które najbardziej zapadły w pamięć W parodii najtrudniejszy jest chyba scenariusz... Ach te Straszne Filmy... Dobry pomysł, parodia forumowskich horrorów i thrillerów - Straszne Forum
Summer Story
Czarna Księga Potworów
Poison Avidity
Opowieści z Ealvioos: Top Secretmontaż Top Secret
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum