Wysłany: 2008-10-18, 20:40 [UKOŃCZONY] LA FAMILIA PELLUCO
Film wsumie pojawiłby się dziś gdyby nie to że gdy już miałem zapisać , komp się zaciĄł i cały czas jaki dziś przy nim przesiedziałem 14:30 - 21:00 się zmarnował .. został mi tylko kawałek dubbingu , ale jutro w godzinach wieczornych powinien się pojawić.
Opis filmu ujmę tak " Komediowa akcja mafijna "
//
_________________ Trwają pracę nad pierwszym poważym filmem studia Grassing Films pt. " La Familia Pelluco "
Wytwórnia: Jack Pictures
Nagród: 0
Wysłany: 2008-10-18, 21:12
Widać, że masz zerowe pojęcie o mafii, języku włoskim... Jak już to nie La Familia tylko La Famigliana i Pelluco to nazwisko Hiszpańskie albo jakieś z południowej ameryki... Już mówię, że wyjdzie szmira... Taką szmirą zahaczającą temat mafijny, Włochów itp. Obrazisz Mnie ( mam Włoskie korzenie ) moją dalszą rodzinę jak i całą włoską społeczność... Taka dobra rada: Nie wypuszczaj tego filmu...
Jack, krytyka może i słuszna ale zanim zacząłbym kogoś krytykować spojrzałbym na siebie i jaką ja prowadzę zapowiedź, a w Twoim wypadku takowa naprawdę zasługuje na ostrzeżenie....
Wytwórnia: Jack Pictures
Nagród: 0
Wysłany: 2008-10-18, 21:31
Masz racje, trochę z zapowiedzią przegiąłem ale uważam, że teraz zdaje sobie z tego sprawę i już nie dodaje bez sensownych newsów. Ale i tak to nie ma za wiele wspólnego z robieniem czegoś o czym ma się zerowe pojęcie.
P.S. Werther, Twoje filmy to mistrzostwo świata, ja nawet nie chciałbym się do Ciebie porównywać...
Film wsumie pojawiłby się dziś gdyby nie to że gdy już miałem zapisać , komp się zaciĄł i cały czas jaki dziś przy nim przesiedziałem 14:30 - 21:00 się zmarnował .. został mi tylko kawałek dubbingu , ale jutro w godzinach wieczornych powinien się pojawić.
Poproszę o słownik żebym mógł cokolwiek zrozumieć z tego bełkotu. POlonistą nie jestem, ale ta wypowiedź to po prostu masakra.
Co do tematyki...film mafiny jak mniemam związany z włoską rodziną. Nic odkrywczego, temat wielokrotnie wałkowany. Co z tego wyjdzie to się okaże
_________________ Ziemia orna ma 14 hektarów...kto to jest kurwa Orn?
Ostatnio obejrzane
No Country for old Man: 5/10
Get Smart: 9/10
Pineapple Express: 8/10
Funny games: 3/10
Quantum of Solace: 4/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum