Wytwórnia: The Magic Films
Nagród: 0
Wysłany: 2008-10-06, 18:47 [UKOŃCZONY] Dom Bez Drzwi
Witam.
Co pisać ?
Dom Bez Drzwi,to horror w którym bohaterowie,ale to na premierze.
Wakacje. John i Mary chcą spędzić wakacje z swoimi przyjaciółmi na wsi. W domu rodziców John'a. Wszystko przygotowane. W czasie podróży zabrakło paliwa w aucie,rozpadał się deszcz i było ciemno ,trzeba było poszukać paliwa do dalszej podróży. Wszędzie pusto oprócz jednej chaty na wzgórzu. Bohaterowie weszli do niej. Ale ktoś na nich czekał i ostrzył nóż.
Premiera Jutro
PS. Niestety muszę Was rozczarować. Wszyscy chcą obejrzeć mój film, ale nie wiedziałem że tak dużo. Postanawiam poprawić błędy, dodać nowy dźwięk i sceny. Niestety -Premiera dopiero w Piątek.
Jakie + ? To że film będzie lepszy.
Nowe rekwizyty i technologia kamery.
Film został ukończony .Można go zobaczyć tutaj.
"Dom Bez Drzwi"
Matko jedyna, nie wiem co się ze mną stało, ale jak zobaczyłem tytuł, natychmiast pomyślałem, że ten film mi się spodoba. Subiektywnie twierdzę - tytuł jest niesamowicie klimatyczny oO Nie wiem, impuls. Tak poczułem
Szkoda, że zapowiedź taka krótka... Film już jutro... Mam nadzieję, że to dlatego, że jesteś nowy na Forum i sam film już ileś czasu tworzysz A nie, jak się już zdarzało, najpierw zapowiedź, potem film, premiera następnego dnia Powodzenia
Summer Story
Czarna Księga Potworów (#6)
Poison Avidity (#69)
Opowieści z Ealvioos: Top Secretmontaż Top Secret
Czasem najszybciej wymyslone scenariusze okazują się hitem. Ale z tą sobotą przejechałeś mnie Skup się, nie spiesz, dopracuj każdy szczegół. Aby fabuła wciągała, a wizualnie film intrygował. Postaraj się, bo mam chrapkę na tej film xp
Summer Story
Czarna Księga Potworów (#6)
Poison Avidity (#69)
Opowieści z Ealvioos: Top Secretmontaż Top Secret
Wytwórnia: The Magic Films
Nagród: 0
Wysłany: 2008-10-07, 14:24
Napisane na górze ,ale ktoś może nie przeczytać.
PS. Niestety muszę Was rozczarować. Wszyscy chcą obejrzeć mój film, ale nie wiedziałem że tak dużo. Postanawiam poprawić błędy, dodać nowy dźwięk i sceny. Niestety -Premiera dopiero w Piątek.
Jakie + ? To że film będzie lepszy.
Nowe rekwizyty i technologia kamery.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum