Wytwórnia: Ziemo Studio Pictures
Nagród: 5
Wysłany: 2008-05-03, 21:20
Już 4 post pod postem, ale trudno.
Ogłaszam że scenariusz jest już w 100% napisany. Nie mam dla was za wiele informacji, tylko to że będzie to coś w stylu Remake najlepszego (według mnie) WesternU. A mianowicie
"Szybcy i Martwi" z 95' roku. Powiedziałem "coś w stylu" Bo film oglądałem jakieś 2-3 lata temu i nie za wiele z niego pamiętam, a scenariusz pisałem oczywiście z pamięci. Dużo wątków będzie wyciętych. Nie będzie więźnia, którego grał Russell Crowe, ani kobiety (nie pamiętam imienia) którą grała Sharon Stone. A "The Kid" Wstąpi do pojedynków z całkiem innego powodu niż w tamtym filmie. To by było na tyle, dobranoc
Wytwórnia: Ziemo Studio Pictures
Nagród: 5
Wysłany: 2008-05-09, 23:09
5 post pod postem (chyba nie dostanę ostrzeżenia?)
Ale muszę już dac tego newsa.
A mianowicie kilka fotek z filmu i wywiad.
Ogłaszam że film jest w Postprodukcji i trwa 12 minut, a że niepotrzebnych scen tam nie ma, to pewnie będzie trwał z 10min. Po ucięciu niektórych (scen.)
...::: Johnson Story :::...
Gatunek: Western.
Długośc: ok. 10 min.
Autor: Ziemo.
R: Dobry wieczór!
Z: Dzień Dobry!
R: ...No dobrze, jak panu idzie z filmem?
Z: Z którym?
R: Oczywiście "Johnson Story"!
Z: Ach, ten. Dobrze, dobrze. Właśnie skończyliśmy zdjęcia, teraz montujemy wszystko do kupy.
R: A może pan zdradzic, jakie utwory usłyszymy w filmie?
Z: Nie, ale na pewno będzie coś z Soundtracku "The Quick and Dead"
R: Rozumiem. A ile będzie trwał film?
Z: Około 9-10 minut. A co do muzyki jeszcze, to oficjalny soundtrack z filmu zostanie wprowadzony do sprzedaży w dzień premiery.
R: O! A propo premiery, kiedy ona wreszcie nastąpi?
Z: Myślę, że w poniedziałek. Tak... Z wieczora w poniedziałek...
A za to w Niedzielę z wieczora, odbędą się pokazy przed premierowe, dla trzech losowych osób z forum.
R: No dobrze, czyli wszystko już wiemy. Do widzenia.
Z: Dobranoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum