Wytwórnia: Ziemo Studio Pictures
Nagród: 5
Wysłany: 2008-02-22, 20:28
VashPL napisał/a:
Jak ja piszę zasady, to one obowiązują, bo zasady spisane przeze mnie są niepodważalne. Poza tym - konkretne informacje i ogłoszenia w moich zapowiedziach są zawsze serio.
To dopisz to do swojego podpisu!
VashPL napisał/a:
Nie łap mnie za słówka, bo ja cię ścisnę za pewien organ i zmienisz ksywkę na Scramble Eggs oraz zaczniesz mówić o oktawę wyższym tonem.
Yyy... To miało byc śmieszne?
Z resztą jak musial, albo ktoś inny NAPRAWDE będzie chciał wystąpic w filmie to owy nakręci. Tak jak to robi Werther.
Jak ja piszę zasady, to one obowiązują, bo zasady spisane przeze mnie są niepodważalne. Poza tym - konkretne informacje i ogłoszenia w moich zapowiedziach są zawsze serio.
To dopisz to do swojego podpisu!
Nie mam zamiaru. Ufam inteligencji naszych użytkowników(wbrew pozorom), że sami się domyślą, co jest prawdą, a co nie.
ziemo napisał/a:
VashPL napisał/a:
Nie łap mnie za słówka, bo ja cię ścisnę za pewien organ i zmienisz ksywkę na Scramble Eggs oraz zaczniesz mówić o oktawę wyższym tonem.
Yyy... To miało byc śmieszne?
Broń Boże.
_________________ This is your life and it's ending one minute at a time...
Fog City Fog City 2
Wytwórnia: Camarill Movies Studio
Nagród: 2
Wysłany: 2008-03-18, 18:17
Hej, a mogę jeszcze spróbować? Mam swoją postać gotową w Starmakerze, i mogę podesłać siebie jak i mojego ulubionego bohatera, którego zobaczycie w Before Sunrise, i chyba nawet dwóch innych produkcjach. Taki marketing . Jeżeli jesteś wciąż zainteresowany, to napisz na pw, dam Ci link do ściągnięcia .
Drodzy państwo, pora na kolejną dawkę informacji na temat nowego filmu z mojej wytwórni.
W związku z feralnym dniem, w którym utraciłem niemal w połowie już gotową produkcję, premiera filmu może się trochę opóźnić. Dodatkowo zaszły pewne zmiany w fabule. Nie będzie to już tak szybki film akcji.
Zmieniłem trochę koncepcję filmu - teraz będzie to trochę mroczniejszy film, głównie za sprawą muzyki autorstwa Jespera Kyda(bez obaw - NIE będę korzystał na potęgę[jeśli w ogóle] z muzyki z gry Hitman: Blood Money), a sama akcja będzie toczyć się nieco wolniej, aby widz miał okazję szczegółowo dowiedzieć się o postępowaniach głównych bohaterów.
Cóż mogę dodać więcej. Życzcie mi powodzenia i weny twórczej, bo chcę stworzyć najwybitniejsze dzieło od czasów dylogii Fog City.
Fog City Fog City 2
Ale NIE będzie tutaj niemal ŻADNEGO utworu z którejkolwiek gry Hitman. Użyję prawdopodobnie tylko dwóch, zresztą nie całych, a i tak nie powiem z której części. Reszta muzyki będzie dobrana z innych gier. Sami usłyszycie.
Fog City Fog City 2
Mnie tam nie interesuje czy to Jesper Kyd czy ktokolwiek inny. Po prostu nie ma bata, żeby Vash źle skomponował muzykę do swojego filmu . I jeżeli uważa, że się coś nada to z pewnością tak będzie . A tak w ogóle to...
Postęp prac nad filmem wynosi około 30%. Na razie w fazie produkcji czas trwania filmu wynosi około 15 minut. Oczywiście czas będzie skracany, ze względu na montaż(skracanie, docinanie) scen. Przewidywana długość końcowa filmu - około 20 minut.
Fog City Fog City 2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum