ARmy na prezydenta! W każdym razie, zachowuje się (znaczy się ARmy) jak polityk - kiedy jest potrzebny, to go nie ma, jak nie jest potrzebny, to ciągle na forum... Ale cóż, widać, że to się przekłada, więc oferuję swoją pomoc
ARmy nigdy nie jest niepotrzebny, więc dobrze, że jest na Forum, kiedy, jak to ująłeś, jest niepotrzebny
[ Dodano: 2008-03-31, 21:31 ]
Tak sobie myślę To będzie już całkowicie na temat - i to tylko propozycja z mojej strony - do TMFFA Roku 2007 nominowane będą automatycznie wszystkie filmy, które zdobyły TMFFA za Najlepszy Film, prawda? A może dołączmy jeszcze głosowanie, w którym wybierzemy film z 2007, który większością głosów otrzyma 'Dziką Kartę'? Chodzi mi po prostu o szansę dla filmów, które zostały nominowane, ale zbiegiem okoliczności nie otrzymały nagrody - tak też się zdarza, czasem zależy to od tego, czy któryś z forumowiczów nie zapomni zagłosować.
Summer Story
Czarna Księga Potworów
Poison Avidity
Opowieści z Ealvioos: Top Secretmontaż Top Secret
Robić kategorie po to by ktoś się ucieszył z nagrody? A czy nie lepiej zdobyć nagrode w uczciwiej walce . Jestem przeciw
Brawo - masz u mnie plusa. - dop. VashPL
U mnie też . Robienie dodatkowej kategorii tylko dla posiadania nagrody jest z trochę jak łapanie się brzytwy . Jest na to dobry sposób - wypuścić 4-5 filmów w jednym miesiącu i jakaś nagroda zapewniona .
kaczorex napisał/a:
W każdym razie, zachowuje się (znaczy się ARmy) jak polityk - kiedy jest potrzebny, to go nie ma, jak nie jest potrzebny, to ciągle na forum... Ale cóż, widać, że to się przekłada, więc oferuję swoją pomoc
Ja biedny student porównywany do polityka? . To potwarz! Ja albo śpię albo studiuję albo myślę albo jestem na forum .
A propos TMMFA 2007 - kategorie głosowania tak jak w zwykłych nominacjach (z tą różnicą, że są one już nam znane). Do głosowania dołączamy wszystkich zwycięzców we wszystkich kategoriach i jedziemy . I dwa tygodnie czasu głosowania - filmów będzie trochę, więc im większa liczba głosujących tym mniej pewne ryzyko "ex equo". To chyba wszystko .
A no, tak. Nie skojarzyłem od razu. Widocznie nie jestem wzrokowcem . Chociaż też nie rozumiem po jaką cholerę Vash pisze tymi swoimi szyframi, a później problem mam z odczytaniem .
I ja mam pocieszenie, że chyba jako jeden z nielicznych na tym forum myślę W każdym razie, ARmy wymienił spanie na pierwszym miejscu... Cóż, mogło być gorzej
EDIT: Zapomniałem. ARmy, takie niewinne pytanko. Ten facio na Twoim avatarku to... ekhem, to jesteś Ty?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum