Date Night 7/10
Salt 7/10
Inception 8.5/10 (po raz drugi)
Ponyo On The Cliff 10/10 ARGH!!!
Szum Morza 7/10
Sailor Moon S The Movie 5/10
Avatar Special Edition 3D 7.5/10
GORĄCZKA 100/10 ARGH!!!
Iron Man 2 7.5/10
Wytwórnia: RPro Studio
Nagród: 5
Wysłany: 2008-04-01, 14:29
Ej Wy, to jest luźna rozmowa o TMFFA, a nie luźna w ogóle!
_________________ "Z życia robię serial, potem nagrywam soundtrack,
Zakręcony jak wąsy Meksykańca.
Bliżej mam do McDonalds'a niż do MacGyvera,
Najpierw się nawpierdalam, potem rozpierdzielam"
Wytwórnia: RPro Studio
Nagród: 5
Wysłany: 2008-04-01, 15:18
Niestety nic nie ustaliliśmy.
_________________ "Z życia robię serial, potem nagrywam soundtrack,
Zakręcony jak wąsy Meksykańca.
Bliżej mam do McDonalds'a niż do MacGyvera,
Najpierw się nawpierdalam, potem rozpierdzielam"
Moim skromnym zdaniem w tych nominacjach pokrzywdzone są oba Shotguny i The Vision, które wciąż moim skromnym zdaniem powinny wzbić się wyżej od Imigranta, który szum zrobił tylko zapowiedzią, a przecież wszystkich raczej rozczarował. Szkoda, że te trzy filmy nie zostały docenione w ważniejszych kategoriach chociaż trzecią nominacją.
Wytwórnia: brak
Nagród: 17
Wysłany: 2009-06-09, 23:44
Alexis Black napisał/a:
Moim skromnym zdaniem w tych nominacjach pokrzywdzone są oba Shotguny i The Vision, które wciąż moim skromnym zdaniem powinny wzbić się wyżej od Imigranta, który szum zrobił tylko zapowiedzią, a przecież wszystkich raczej rozczarował.
Czy ocena 3.8 oznacza rozczarowanie? Jak dla mnie to Imigrant stoi wyżej od Vision pod względem fabularnym, a co do Shotgunów- w tych awardsach i tak nie miałyby większej szansy na wygraną. Głównymi konkurentami i to mocnymi są przecież Mały Charon i PP-Polish Power, które wyraźnie odstają poziomem od w/w
Wytwórnia: Mapet Studio
Nagród: 0
Wysłany: 2009-06-10, 11:27
Co do Shotgunów to co prawda dwójka jakoś została pominięta ale jedynka ostatecznie dostała 3 nominacje co dla mnie mimo niewielkich szans na wygraną i tak jest nie lada wyczynem i zaszczytem dla mnie.
Trzeba jednak spojrzeć prawdzie w oczy, że Polish Power czy Mały Charon choć ten drugi mnie nie zachwycił, są trochę w innej lidze niż pozostałe nominowane filmy.
_________________ Najlepszy film MS:
Shotgun 2 - 3,75
Mnie zadziwia, że ktoś uważa Małego Charona za film słaby. Dla mnie to jeden z najlepszych filmów w historii tego forum i jeśli zgarnie wszelkie możliwe nagrody to chwała mu za to.
Date Night 7/10
Salt 7/10
Szum Morza 7/10
GORĄCZKA 100/10 ARGH!!!
Iron Man 2 7.5/10
Date Night 7/10
Salt 7/10
Szum Morza 7/10
GORĄCZKA 100/10 ARGH!!!
Iron Man 2 7.5/10
Wiem doskonale, że te dwa filmy mają największe szanse a reszta to druga liga, ale ta trzecia nominacja w takim towarzystwie to spore wyróżnienie. Podtrzymuję, co wczoraj napisałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum