Tak wygląda niestety z daleka, ale twarz mu zrobiłem nieźle wykrzywioną, to widać na zbliżeniu, ale chyba nie na tym screenie W każdym razie jego rola polega na upośledzonym psychicznie chłopcu od czasu pewnego wydarzenia na wsi, gdy mama mu dała książkę od swojego przyjaciela... Ale co tu dużo mówić - niedługo zamieszczę zapowiedź
Summer Story
Czarna Księga Potworów
Poison Avidity
Opowieści z Ealvioos: Top Secretmontaż Top Secret
Wysyłam to zdjęcie, bo nieźle wyszła jedna scena z mojego produkowanego filmu To Astra Attridge, w filmie gra asystentkę polityka. Zazwyczaj jest normalna, tylko w tej scenie wyszła tak kulowo
Summer Story
Czarna Księga Potworów
Poison Avidity
Jestem przyjacielem Spleśniałej Pizzy!
Ostatnio zmieniony przez Alexis Black 2008-05-18, 14:40, w całości zmieniany 1 raz
Odkryłem problem tych gał One zawsze są wywalane, jeśli ustawisz kamerę dość daleko i walniesz zoom... Świetnie niektórzy wyglądają, jeszcze jak trafisz na kogoś, kogo ucharakteryzowałeś do horroru...
Summer Story
Czarna Księga Potworów
Poison Avidity
Ja jej nie wrzuciłem jako reklamę filmu czy pochwalenie się moimi bohaterami Chciałem pokazać, co może robić zoom i jak to ciekawie wygląda... Jak pierwszy raz przypadkiem zobaczyłem w TM te ujęcie, to normalnie pomyślałem, że mam wirusa na kompie i on mnie teraz atakuje
Summer Story
Czarna Księga Potworów
Poison Avidity
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum