Wytwórnia: My Pictures
Nagród: 9
Wysłany: 2006-09-25, 23:28 Własne gwiazdy
Mam pomysł, przysyłajcie screeny swoich wykreowanych gwiazd do oceny przez innych użytkowników. Mam nadzieję że sie spodoba, już wkrótce sam przyśle kilku aktorów
przymierzam się zrobić jakis filmik o Hitlerze ale niemam jeszcze koncepcji,niewiecie czy są jakieś kostiumy ze swastyką na ramieniu to by mi dodało głebi do scen
Wysłany: 2007-02-17, 08:19
milvus, podkradłeś mi pomysł. Swastyk nie ma niestety, wkońcu to by było nie moralne... A co do Hitlera to fajnie zrobiony ale zrób mu trochę owalniejszą twarz bo aż taki szczupły to on nie był.
_________________ Najgorsze w życiu jest to, że nie ma w nim ścieżki dźwiękowej.
Spoko to narazie przymiarki na szybko,powiedzmy że to 20 letni Adolf a co do swastyki moze jest jakis mod np. na niemieckich stronach. Ja sie niebardzo orjentuje bo sie niedawno tym zaczelem bawic trzeba by poszukac albo samemu zrobic a jak i ty nad tym myslis to bedzie łatwiej cos znalezc tak ze jak by co to sie odezwe albo ja albo ty jak znajdziesz.Widze że jestes z Lublina no i ja tez od 5 lat
Wysłany: 2007-02-17, 17:32
Ja myślę, że niema nawet takiego moda ze swastyką czyli trzeba zrobić samemu, ale jak nie mam pojęcia. Ja zrobiłbym tak żeby po prostu nie było widać czy to swastyka czy nie. A swastyki itp dał bym w setsach.
A jeśli chcesz pogadać to napisz na gg Często jestem na niewidoku.
_________________ Najgorsze w życiu jest to, że nie ma w nim ścieżki dźwiękowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum