Zapraszam na niebezpieczną wycieczkę do najmroczniejszych zakamarków mojego umysłu.
Nightmares będzie zlepkiem moich koszmarów sennych. Na całość będą składać się prawdopodobnie trzy epizody, więc będzie można tu mówić o mini-serialu. W każdym epizodzie będę się starał dokonać analizy moich snów przełożonych na język The Movies. Postaram się odgadnąć znaczenie pozornie bezsensownych koszmarów sennych które nękają mnie po nocach.
Scenariusz do Nightmares powstał praktycznie pod wpływem chwili, pracowałem pod natchnieniem jakby opętany przez demony. Główną rolę zagram ja, film jest dla mnie bardzo osobisty i nie wyobrażam sobie żebym mógł przedstawić swoje nocne wizje z perspektywy innego bohatera.
Wkrótce pojawi się trailer , wcześniej jednak prezentuję plakat do filmu:
P.S. Za pomoc przy plakacie dziękuję mialczykowi, który wciąż mnie zadziwia z tym swoim photoshopem
Vampires Suck 1/10
Ghost Writer 9/10 ARGH!!!
Castle Sezon 2 8/10
Dexter Sezon 1 9/10
Dexter Sezon 2 8/10
Dexter Sezon 3 6/10
Date Night 7/10
Salt 7/10
Inception 8.5/10 (po raz drugi)
Ponyo On The Cliff 10/10 ARGH!!!
Szum Morza 7/10
Sailor Moon S The Movie 5/10
Wytwórnia: Heaven Studio
Nagród: 0
Wysłany: 2007-05-08, 07:16
Zaczynam podejrzewać, że Werther zrobi jeden doskonały horror, a potem będzie odcinał kupony na następne takie filmy... i dobrze! Dobrego kina nigdy zbyt wiele... gorzej, jak będzie to kino monotonne
Wytwórnia: fajnie że w TM gram :P
Nagród: 0
Wysłany: 2007-05-08, 08:11
Naaapewno będzie super film ale jak to ja... musze sie uczepic ... chodzi o litery na plakacie (plakat ogolnie zajedwabisty ) ... sa niezbyt widoczne .. czerwone na czarnym tle. Ale ogólnie to świetna zapowiedź
( i pixele tych ikonek na samym dole widac )
_________________ w TM już nie gram, kostiumów nie robię, ale na forum czasem zajrzę
Wytwórnia: RPro Studio
Nagród: 5
Wysłany: 2007-05-08, 14:07
Jak zwykle zapowiada się świetnie
_________________ "Są dni, że wracam najebany o szóstej rano / Miejskim autobusem, myślę o życiu, które mi dano / Myślę o ludziach, którzy wstali godzinę temu / Pobudka, to ich koniec odpoczynku od problemów / Ja wstanę pewnie koło szesnastej..."
Nagród: 9
Wysłany: 2007-05-08, 14:37
NGee napisał/a:
Naaapewno będzie super film ale jak to ja... musze sie uczepic ... chodzi o litery na plakacie (plakat ogolnie zajedwabisty ) ... sa niezbyt widoczne .. czerwone na czarnym tle. Ale ogólnie to świetna zapowiedź
( i pixele tych ikonek na samym dole widac )
Chciałem to poprawić ale Werther uparł się, źeby było jak jest.
Poza tym to rzeczywiście... nie może się udać. Mini serial nie pasuje do Werthera. Ale pożyjemy zobaczymy.
obiecują wielkie zmiany, kampanie pełne bzdur [...]
przekonują zaciekle przy kim postawić krzyżyk
postawimy krzyżyk ale na waszych grobach
Dobiegają końca prace nad 3 epizodem, przewidywana jest jeszcze produkcja 4 odcinka. Po nakręceniu wszystkich odcinków pojawi się trailer do filmu.
Jednocześnie odbędzie się przedpremierowy pokaz pierwszego odcinka Nightmares, komentarze po seansie osób, które będą miały okazje pierwsze zobaczyć moje dzieło, zostaną zamieszczone tutaj na forum.
Cierpliwości
O mały włos taki sam los co GTA: Vice City, spotkałbym mini-serial Nightmares. Na szczęście wszyscy zainteresowani mogą odetchnąć z ulgą. Ta zaczęta przeze mnie produkcja zostanie ukończona. Pierwszy epizod jest już skończony, więc mam pewny punkt zaczepienia, coś co sprawia że zależy mi na ukończeniu tego projektu. Oczywiście cała ta sytuacja nie obejdzie się bez konsekwencji jaką będzie ogromne opóźnienie premiery. Na razie wstrzymuje się od podania konkretnej daty, najważniejsze jest to że ten projekt pewnego dnia ujrzy światło dzienne i na tym chce się skupić.
Niestety Nightmares nie ukaŻe się. Powodem jest zbyt osobista wymowa tego filmu. Jak już wspominałem jeden epizod jest już gotowy, co prawda bez dźwięku, ale po kilkakrotnym obejrzeniu stwierdzam że nie chcę się dzielić swoimi uczuciami. Bardzo obawiam się jak film zostałby przyjęty, czy ktokolwiek zrozumiałby to co chcę przekazać. Bo jesli mam być szczery chyba bym się załamał gdyby ktoś mi napisał "Spoko, fajny film, 5/5". Nie wiem, może wymagam zbyt wiele.
Odwołanie produkcji nie jest w jakikolwiek sposób związane z pozostałymi projektami, więc nie chodzi o to że nie mam czasu. Wydaje mi się że jest na to za wcześnie, żebym tak obnażał się ze swoimi uczuciami, bo tak się czuje gdy oglądam ten film, nawet bardziej niż przy Playing With Guns. Szczerze mówiąc tego filmu wstydzę się do tej pory i tez mam wątpliwości że ujrzał światło dzienne.
Film póki co trafił do szuflady, kto wie, może kiedyś zdecyduje się wypuścić go na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum