Wytwórnia: t-paul studio
Nagród: 0
Wysłany: 2007-06-01, 17:09 zdrada
Z tego co wiem mój kumpel chce zrobić film o konflikcie prawdziwych grup mafijnych Pruszków i Wołomin a zwłaszcza o zdradzie jednego z gangsterów z Pruszkowa ''masa'' jak do tego doszło jak się skOŃĆZyło i wogÓle on zbiera informacje o mafii z internetu prawdziwe i potem zrobi na podstawie tych informacji film
Wytwórnia: brak
Nagród: 17
Wysłany: 2007-06-01, 17:13
pauloso napisał/a:
Z tego co wiem mój kumpel chce zrobić film o konflikcie prawdziwych grup mafijnych pruszków i wołomin a zwłaszcza o zdradzie jednego z gangsterów z pruszkowa ''masa'' jak do tego doszło jak się skączyło i wogule on zbiera informacje o mafii z internetu prawdziwe i potem zrobi na podstawie tych informacji film
DŻIZAS tego nie da się czytać. Polonista potrzebny od zaraz
Nagród: 9
Wysłany: 2007-06-01, 17:25
To strasznie kaleczy... Kto jest za banem? pauloso, wiem, ze masz mniej lat od nas... (powiedzmy) ale przeczytaj 5 razy zanim coś napiszesz. Tak samo rób z filmem obejrzyj go 5 razy, a potem wrzuć na forum. I pamiętaj, że nie ilość a jakoś się liczy. Żywym na to dowodem jest ARmy. Mniej zapowiedzi!
Nagród: 0
Wysłany: 2007-06-01, 17:28
Zainstaluj sobie przeglądarkę Firefox 2.0, która podkreśla błędy podczas pisania (jak np. Word). Mam nadzieję, że przy twojej pisowni nie będzie się stale zawieszać. W każdym bądź razie - ja, ze swojej strony polecam. Przydatne narzędzie.
Z tego co wiem mój kumpel chce zrobić film o konflikcie prawdziwych grup mafijnych pruszkowa i wołomina a zwłaszcza o zdradzie jednego z gangsterów z pruszkowa ''masy'' jak do tego doszło jak się skończyło i w ogóle on zbiera informacje o mafii z internetu prawdziwe i potem zrobi na podstawie tych informacji film
Pauloso, daję głowę, że gdybyś mógł pisać po ludzku to nawet ksywę byś miał z dużej litery. Patrzę na Twoje posty i krew mnie zalewa...
Vampires Suck 1/10
Ghost Writer 9/10 ARGH!!!
Castle Sezon 2 8/10
Dexter Sezon 1 9/10
Dexter Sezon 2 8/10
Dexter Sezon 3 6/10
Date Night 7/10
Salt 7/10
Inception 8.5/10 (po raz drugi)
Ponyo On The Cliff 10/10 ARGH!!!
Szum Morza 7/10
Sailor Moon S The Movie 5/10
Wytwórnia: RPro Studio
Nagród: 5
Wysłany: 2007-06-01, 22:50
"Zdrada" to mój tytuł
_________________ "Są dni, że wracam najebany o szóstej rano / Miejskim autobusem, myślę o życiu, które mi dano / Myślę o ludziach, którzy wstali godzinę temu / Pobudka, to ich koniec odpoczynku od problemów / Ja wstanę pewnie koło szesnastej..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum